tirsdag 2. desember 2008

Desember...

Da er det endelig desember her og vi er inne i en hektisk men flott tid... over halvparten av julegavene er i boks og julekortene er bestillt...

Jule stjerna henger i vinduet og adventsstaken er på plass.. har fått lagt på en rød duk i stua, men resten får vente litt til. vil ikke bli lei jula før den er her..
Snøen er jo også kommet, og det snør tett i tett mens jeg sitter her og skriver.

Julie har iår fått prinsessekalender med sjokolade og noen prinsesseoverraskelser.Orket ikke lage noen kalender iår, men vi får heller gjøre det neste år. da får Kevin sin egen også:)

Stian er borte på årets siste seminar, og denne gangen gikk turen til Haraldvangen i Hurdal. Kjempe fint sted. Var der med jobben en dag med masse morsomme aktiviteter og en nydelig middag i lavoen. Regner med Stian koser seg masse nå.

Julestria er jo også tid for sykdom. Så Kevin er kjempe forkjølet men nå endelig feberfri, og julie er på sin 2 dag med øyekattarr. uff ikke noe morsomt... men er på bedringens vei begge to... :)så da krysser jeg fingrene for at vi slipper mer sykdom dette året.. :)

3 kommentarer:

Anne Kjersti sa...

Endelig kom det en oppdatering! =) Nydelig bilde av to herlige nissebarn var det! Stian koser seg nok masse på Haraldvangen. Det var jo knall der! Lyst tilbake dit til sommeren jeg.

Håper dere får en fin adventstid. Jula kommer fort nå! =)

Mange klemmer.

Mocca's blogg sa...

åhh, gi de skjønne tantebarna mine en god varm klem og si god bedring! :) og at tante jobber HELE tiden, men kommer plutselig på besøk! :) fant ut i stad at jeg hadde jobbet 14 helger på rad!!! :O så er vel på tide å ta seg litt fri.. hehe.. vi snakkes søs! kos og klem*

Anonym sa...

i think the archive you wirte is very good, but i think it will be better if you can say more..hehe,love your blog,,,